ComputerSpotter Logo på et bord.

Din guide til den rette computer til den billigste pris

ComputerSpotter er en gratis sammenlignings-tjeneste, som rangerer computere baseret på en masse faktorer. I en til tider kompleks computer-verden er det ikke overraskende at mange finder det, at skulle købe en ny computer, svært at overskue. Det primære formål med ComputerSpotter er at hjælpe og guide forbrugeren mest muligt i vedkommendes søgen efter den rette computer. Vi ser derfor os selv som en forbrugertjeneste.

Hvis du nogensinde har tænkt over et af de nedenstående spørgsmål, eller et der minder om dem, er ComputerSpotter det rette sted for dig – det er nemlig de spørgsmål vi ønsker at hjælpe forbrugeren med at besvare.

  • Hvilken computer skal jeg vælge?
  • Hvor finder jeg den billigste pris på min nye computer?
  • Hvilken computer er den bedste inden for mit budget?
  • Hvilken computer er den bedste til mine formål?
  • Hvad nu hvis jeg skal bruge min computer til varierende slags opgaver?

Grundlagt i 2015

Søren Nielsen grundlagde i februar 2015 ComputerSpotter. Siden da er hjemmesiden blevet forbedret, for at sikre den bedst mulige kvalitet, når det kommer til rangering af computere og yderligere har Mikkel Blond Kroun sluttet sig til.

Mission

Hos ComputerSpotter ønsker vi at styrke forbrugerens beslutningsgrundlag på en let-spiselig måde. Grundet det gigantiske udbud er det til tider en ren jungle, at finde den rette computer, selv for folk med viden inden for computere.

Vision

Matche mennesker med den helt perfekte computer for dem.

Søren Nielsen

Søren Nielsen

Direktør - Salg og Marketing

Søren er grundlægger, direktør og medejer. Han fik idéen til ComputerSpotter da han månedligt så tråde på diverse internet fora, om hvilken computer man burde vælge. Søren sidder primært med strategi, kodning og marketing.

Mikkel Blond Kroun

Mikkel Blond Kroun

Direktør - Drift og Finans

Mikkel tiltrådte som direktør og medejer i 2016. Han ville gerne have været med helt fra start, men valgte først at fokusere på at færdiggøre sit studie. Mikkel sidder primært med analyser, strategi, drift og finans.

Vigtig information: Vi sælger ikke, vi videresender til forhandlere

ComputerSpotter sælger ingen produkter. Vi sammenligner og rangerer produkter ud fra en lang liste af faktorer, hvorefter vi videresender forbrugeren til den forhandler, vedkommende ønsker at købe den pågældende computer hos. Disse forhandlere, som vi videresender til, står reelt for selve salget, tager imod betaling, udsteder din kvittering og yder deres generelle services. ComputerSpotter har intet med denne del af processen at gøre.